Corona

VIP Trafikkskole A/S

Corona

Vedrørende smittespredning i Osloregionen:
Demonstrasjonen i Oslo fredag 5 Juni, hadde et budskap som vi på Vip Trafikkskole deler, men måten dette ble gjennomført på harmonerer ikke med den filosofien alle trafikkskoler må forholde seg til ift begrensning av smitte fra Covid19.
Derfor ber vi om at alle som deltok på denne demonstrasjonen, eller har hatt omgang med noen som har deltatt, tar kontakt med sin lærer, og ikke møter opp på trafikkskolen de neste 10 dagene.
Vi har hatt lang nedstengning, og ønsker å bidra til å stoppe smittespredning, og redusere smitterisiko.
Ber om forståelse for dette!

Ta kontakt

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker viptrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at VIP Trafikkskole A/S kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn